Σχετικά με εμάς

Ήταν το 1963 όταν ο Ιωάννης Παναγούλης αποφασίζει να κάνει το πρώτο τολμηρό επιχειρηματικό βήμα. Ιδρύει την ομώνυμη επιχείρηση οικοδομικών υλικών. Κύριο μέλημά του η αναζήτηση της ποιότητας αλλά και υλικών που δεν μπορούσε κάποιος να βρεί εύκολα στην τοπική αγορά.

Στα χρόνια που ακολουθούν η επιχείρηση επεκτείνεται, προσθέτοντας στα προσφερόμενα είδη και εκείνα των σιδηρικών, των χρωμάτων, των υδραυλικών και γενικά όλων όσων χρειάζεται μια σύγχρονη οικοδομή.

Το 1988 έρχεται πια η στιγμή η επιχείρηση να περάσει στα χέρια των δύο αγοριών της οικογένειας, του Χρήστου και του Παναγιώτη Παναγούλη, οι οποίοι βασιζόμενοι στις αρχές του πατέρα συνεχίζουν να αναζητούν την ποιότητα αλλά και τη μοναδικότητα των υλικών όχι μόνο στα στενά σύνορα της Ελλάδας αλλά και σε εκείνα του εξωτερικού.

Έτσι φτάνουμε στα 1996 όπου οι απαιτήσεις της αγοράς οδηγούν τα δύο αδέφια στη δημιουργία ενός επιπλέον χώρου, εξειδικευμένου πια στα πλακάκια και είδα για το μπάνιο και την κουζίνα, στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου.

Η ανάπτυξη όμως δεν σταματά εδώ. Συνεχίζεται με την ανέγερση και λειτουργία, το 2009, ενός νέου, τεράστιου εκθεσιακού και αποθηκευτικού χώρου στο Δ.Δ. Λαστείκων, όπου ο απαιτητικός πελάτης θα βρεί ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο κυκλοφορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά και, φυσικά σε τιμές που, χρόνια τώρα, χαρακτηρίζουν τις επιχειρήσεις Παναγούλη